Fotobloggen Billeder af stort format

Heroinposer fra et langt junkieliv

The addict becomes the ultimate consumer of the ultimate product – following a trail of quirky street names carefully chosen to be instantly recognizable to those in the know. But there is nothing hidden about the references to good times (So Amazing, True Romance, High Life), juxtaposed with reminders of the gamble (9 Lives, Black Jack) and the reality of addiction (Flat Liner, Undertaker).

Fotograf og ex-junkie Graham MacIndoe har en imponerende slash skræmmende samling heroinposer i sin besiddelse efter en årrække som narkoman (en periode i sit liv, som han i øvrigt også dokumenterede).

Poserne vises nu frem i billedserien All In, og det er fotografier i bedste William S. Burroughs-stil.

Se mere på MacIndoes hjemmeside

Anbefalinger

  • ulrik mortensen
  • Camilla Krag Jensen
ulrik mortensen og Camilla Krag Jensen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu