Fotobloggen Billeder af stort format

Rose English: Et burlesk og barokt kunstcirkus

Det her er godt.

Kunsthal Charlottenborg har en stor retrospektiv udstilling af den britiske multikunstner Rose English. Udstillingen giver et grundigt og varieret indblik i English’ omfattende produktion indenfor installation, perfomance, video og fotografi.

Rune Gade har anmeldt udstillingen i dagens avis:

Alt, hvad Rose English har skabt, er præget af en helt særegen elegance, som med simple virkemidler aktiverer et bundløst dyb af referencer af mytologisk og populærkulturel art. English’ eget karriereforløb vidner om, at hun selv konstant har bevæget sig mellem forskellige roller, mest udtalt som performer, filmskuespiller og manuskriptforfatter. Hun arbejder ikke blot på tværs af alle mulige og umulige medier, men sætter også et stort spørgsmålstegn ved, hvad en kunstner i grunden er, og hvad kunst kan være.

Du kan læse anmeldelsen her.

Rose English: The Eros of Understanding. Kunsthald Charlottenborg. Frem til 1. januar 2015.

Pegasus, 1975

Rose on Horseback with Tail, 1974

Princess - The Bride of the Idea, 1994

My Mathematics, 1992

My Mathematics, 1992

Anbefalinger

  • Gert Selmer Jensen
  • Robert Ørsted-Jensen
  • Thomas Overbye
  • ulrik mortensen
  • Torben Arendal
Gert Selmer Jensen, Robert Ørsted-Jensen, Thomas Overbye, ulrik mortensen og Torben Arendal anbefalede denne artikel

Kommentarer