Fotobloggen Billeder af stort format

Er den stor nok til dig?

Uden for toiletterne står en anden realitydeltager, som i programmet Singleliv blev kendt som Numse-Rasmus på grund af sin forkærlighed for meget store numser. En fyldig kvinde står foran ham med ryggen til og vrikker bagenden fra side til side.

»Er den stor nok til dig?« spørger hun.

Numse-Rasmus’ svar drukner i musikken, men han ser tilfreds ud og stikker hænderne frem for at mærke. Den tidligere tennisstjerne Frederik Fetterlein går forbi. Han er iklædt sort læder og har en gruppe hang-arounds omkring sig, som følger ham op i baren. Engang var han et stort sports-talent. I dag er han blevet en del af realityverdenen på grund af sin medvirken i programmerne Fetterleins Fristelser og Luksusfælden, hvor han fik endevendt sin skrantende økonomi for rullende kameraer. Gustav Salinas løber hen mod ham med Se og Hørs livekameraer i ryggen for at spørge, hvordan han har det med at tabe i kategorien ’årets mandlige realitystjerne’.

Et par borde derfra siger en mand, der har trodset ’Tempt Patrol’ og købt en gin & tonic, at der »godt nok er meget gang i ham Gustav.«

»Ja,« svarer vennen. »De andre medværter falder fuldstændigt igennem. Særligt Sidney Lee. Han fumler rundt i sine replikker, men mon ikke også han er færdig efter i aften?« siger han om Sidney Lee, der samme morgen gjorde reklame for aftenens show på TV 2 og fortalte, at hans største indtægtskilde er job som gæstebartender.

Informations Lærke Cramon og fotograf Sigrid Nygaard har været til Reality Awards i Cirkusbygningen, guddødemig, og det er der både kommet en fin, fin artikel plus billedserie ud af. Det er fortællingen om celeroids – stjerner, som ikke er rigtige stjerner. Mennesker, som elsker rampelyset, og som mange andre både elsker at hade og er stærkt fascinerede af.

Kig med her, og læs reportagen her.

47-årige ’Stephanie Star’ er kendt som realityindustriens ’cougar’, da hun går efter at date yngre mænd. Hun blev kendt for sin medvirken i Kanal 4-programmet ’Singleliv’

Realitystjernen Nicole Brøggler er bodypaintet som en ’My Little Pony’-figur. Sidst på aftenen har hun smidt stiletterne og sin lilla-lyserøde hale, som var sat fast mellem ballerne med en buttplug.

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Martin Madsen

Idiotiens parade....
Suk!

Brian Pedersen, Peter Andersen, Carsten Wienholtz, Robert Ørsted-Jensen, Peter Hansen, Rasmus Kongshøj, lars abildgaard og Jakob Silberbrandt anbefalede denne kommentar
Mogens Højgaard Larsen

Ved ikke hvad der bekymrer mig mest:
Den usynlige kapitaleminences overgreb på staternes sociale velfærd, staternes fascistiske overvågningsapparat, klodens tilstand eller ovennævnte..?

Måske er der slet ikke så meget at bekymre sig om, hvis det er det her, vi forsøger at redde. :-(

Curt Sørensen, Benny Jensen, Brian Pedersen, Carsten Wienholtz, Jens Falkesgaard, Peter Hansen, lars abildgaard, Nille Torsen, Rasmus Kongshøj, Klaus Vink Slott, Jakob Silberbrandt og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar

Er hende Nicole Brøgglers mås ikke ved, at være lidt halvstor? Jeg mener... Hvis den bliver ved med, at vokse, så kan hun da ikke lave pr0nflix. Altså medmindre hun twerker sig igennem filmene...

Vibeke Rasmussen

Oj, så megen nedladenhed!

Men de afbildede og omtalte 'celeroids' synes nok heller ikke, at de sammenstimlede 'wannabees' og 'semikendisser', der fx flokkes til receptioner hos Gyldendal, er værd at samle på eller i øvrigt beskæftige sig med.

Og de – eliten og de elitære – har det muligvis heller ikke nær så sjovt, når de mødes. :)