Fotobloggen Billeder af stort format

Naturens (u)orden

Det naturen gør ved os i følelse, nysgerrighed og total overgivelse, er grundstenen for vores værker.

I morgen åbner udstillingen Natural State of Mind i Rundetaarn i København. Udstillingen er et samarbejde mellem møbelsnedker Laura Bergsøe, guldsmed Josephine Bergsøe og fotograf Jakob Dall.

Temaet er naturen, som fortolkes igennem forskellige materialer og stemninger.

Jakob Dall vil være kendt af avisens- og denne blogs læsere, da han i lange perioder har været fast tilknyttet Informations fotoredaktion. I denne billedserie, som man kan se i store formater på udstillingen, viser han os en anden side end reportagefotografiet. Flotte billeder.

Michael Kongstad Nielsen

Jeg ville foreslå, at udstillingen “Natural State Of Mind” fik et dansk navn.

Ja tak,
men med et dansk navn er udstillingen sikkert ikke god...

Søren Kristensen

Bange for at Kjeld Smed har mere ret end som så; der er så meget der kører skævt herhjemme i disse år. Hvornår har vi sidst haft grundt til at være stolte af bare at være danskere? Billederne her ligner den slags jeg tog med mit første spejlreflekskamera tilbage i 1972, fascineret som man var af naturens mangfoldighed og grafikens virkemidler. Ok, de er måske en anelse bedre, men det er ikke meget.

Julian Christmas

Jeg vil sige disse billeder måske kan være med til igen at sætte fokus på det vidunder den natur vi har tilbage i Danmark stadig er.
Jeg har igennem mange år beundret Josephine Bergsøe's arbejde som guldsmed, jeg glæder mig meget til at se hendes fortolkning af "naturen", da hendes smykker generelt har en meget organisk form og historik.

Om udstillingen burde have et dansk navn, ja det burde den måske? Men er det ikke indholdet frem for overskriften der tæller?