Fotobloggen Billeder af stort format

’Jeg ser ikke lille ud, men jeg føler mig lille’

I Søndre Strømfjords vindblæste dal ligger et børnehjem med grønlandske unge. Unge der er blevet svigtet gennem hele deres liv af de mennesker, der skulle have passet på dem. Fanget i mønstre med kriminalitet, stofmisbrug, selvskadende adfærd, vold og seksuelle overgreb. De er unge, vores samfund ikke kan rumme, og for dem er børnehjemmet Orpigaq det sidste stop inden fængslet.

Fotograf Lars Just har portrætteret de unge og efterfølgende bedt hver især fortælle hvad de ser, når de ser billedet af sig selv.

Anbefalinger

  • Claus Oreskov
  • Morten Pedersen
  • ulrik mortensen
  • Lise Lotte Rahbek
  • Jakob Silberbrandt
Claus Oreskov, Morten Pedersen, ulrik mortensen, Lise Lotte Rahbek og Jakob Silberbrandt anbefalede denne artikel

Kommentarer

Claus Oreskov

En hård skæbne for disse børn og unge, og alligevel mærker man en hudløs ærlighed, en vilje til at komme videre i livet, og en energi - vi andre pæne samfunds borge for længst har mistet. Må det lykkedes for dem!