Grafiker og illustratorpraktikant

Dagbladet Informations grafiske afdeling søger en talentfuld og selvstændig illustrator- og grafikerpraktikant. Er du skarp, kan du blive den næste.

Vi er en dynamisk afdeling som dagligt udvikler layout, forsider, infografik, illustration, gif og digitale explainers til både avisens printversion og til information.dk.

Derudover udvikler vi grafiske identiter for arrangementsafdelingen, marketing, vores bogforlag, samt for eksterne kunder, bl.a. indenfor kultur og undervisning.

Vi er pt. fire medarbejdere - to grafiske designere, en illustrator og dig. Du vil indgå i et samarbejde på kryds og tværs af huset, og vil være med hele vejen fra udviklingsfase til færdigt produkt. Vi brænder alle for vores arbejde og har masser af erfaring og kreativitet, som vi gerne vil dele ud af.

Du kommer til at arbejde indenfor forskellige medier, både på digitale platforme og printavisen. Du skal have kendskab til Adobe CC. Du skal kunne tage hurtige beslutninger, være åben for inspiration og have en god forståelse for visuel kommunikation.

Opstart 1. september 2018. Praktikopholdet er ulønnet og du får din egen plads med Mac computer. Det er en fuldtidsstilling, men har tradition for at være fleksible mht. studie, eksaminer og større opgaver. Vi holder løbende udviklingssamtaler. Praktikopholdet må vare op til 6 måneder, minimum 4, eller efter aftale.

Send din ansøgning og link til website eller cv til Jesse Jacob og Sofie på jeja@information.dk og sohl@information.dk.

Skriv ”praktikant” i emnefeltet.

Ansøgningsfrist: 24. august 2018 kl. 12.00