Læsetid: 1 min.

Andre aviser skriver

Indland
2. maj 2005

1. maj, storbritannien - Landet fortjener et bedre alternativ - en vision for Storbritannien som ikke indebærer en uophørlig stigning i det offentlige forbrug på en stadig mere krævende velfærdsstat. Det vil i sidste instans medføre tilbagegang for landet og i den offentlige service. ...

The Observer

Det Konservative Parti har skuffet ved ikke at tilbyde den alternative vision, landet har brug for. Til dels fordi det virker højst usandsynligt, at partiet kan vinde. Men i det mindste har de Konservative det rette instinkt, hvis ikke den aktuelle politik, til at forhindre, at Storbritannien trækkes ned. Labours kæphøjhed trænger til at stækkes, og de Konservative har brug for en bedre platform til at opbygge et ægte alternativ. En stemme på de Konservative er den eneste måde, hvorpå begge disse mål kan nås.

The Times

29. april, Libanon - De næste år vil afsløre, om de aktuelle forandringer og bevægelser i forskellige dele af den arabiske verden ligefrem bliver et fuldkomment skifte fra den moderne centralistiske tradition til en ny og mere demokratisk regeringsførelse. Hvis det sker, bliver det ikke primært fordi arabiske regimer i forfald pludselig så lyset og forvandlede sig til noget nyt og mildere, eller fordi eksternt pres fik dem til det. En afgørende tredje kraft må udgøre den dynamiske aktivisme i det civile samfund og ikke-regeringsorganisationer (NGO'er) må arbejde mere effektivt for at presse disse samfund til demokratiske reformer. Men dette kræver et omhyggeligt og benhårdt arbejde med detaljer, metodisk planlægning, lobbyisme, pres, forhandling og effektivtitet. ... Ædle mål og uantastelige finansielle kilder er ikke længere nok. Det er tid til hårdt arbejde og historiske gennembrud.

The Daily Star

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her