Nyhed
Læsetid: 1 min.

Skarp afstand fra imamforslag

Indland
4. juni 2005

Integrationsminister Rikke Hvilshøj (V) er dybt rystet over et forslag fra imam Abu Laban om at udbetale 200.000 kroner i blodpenge for at få stoppet et bandeopgør på Nørrebro. Det svarer til at indføre middelalderlige retstilstande i Danmark, og det er skadeligt for hele integrationsprocessen, advarer ministeren: "Jeg er dybt chokeret. Det er direkte skadeligt for integrationen, at en imam som Abu Laban går ud og opfordrer til blodpenge som løsning på bandeopgør. Jeg kan ikke tage nok afstand fra det forslag," siger Rikke Hvilshøj.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her