Nyhed
Læsetid: 1 min.

Forsøger hjælp til spionmistænkt

Indland
21. juli 2005

Den danske ambassade i Tel Aviv arbejder på at få arrangeret en 'ekstraordinær telefonsamtale', så en spionagesigtet dansker i Israel kan tale med sin kone. Den 39-årige, der er født i Libanon, blev januar anholdt og sigtet for at spionere for terrorgruppen Hizbollah.

Udenrigsminister Per Stig Møller (K) oplyser dog i en række svar til Enhedslistens udenrigsordfører, Rune Lund, at selv om retssagen i Israel kan trække ud over et år, så er der lange udsigter til, at den fængslede kan få lov til at ringe hjem til sin hustru i Brabrand ved Århus.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her