Læsetid: 1 min.

Jelved afviser intern uro

12. august 2005

I Det Radikale Venstre er der intet oprør mod partileder Marianne Jelved. Folketingsgruppen bakker op om sin leder, og i øvrigt skal fremtidige politiske prøveballoner helst testflyves i folketingsgruppen, før de finder vej til medierne. Sådan lød beskeden fra Jelved selv efter et radikalt gruppemøde i går.

"Jeg opfatter ikke, at jeg skal have fod på folketingsgruppen. Det er 16 mennesker, der har fået mandat af vælgerne. Der skal også være plads til, at folk har deres egen personlige profil. Men jeg har også fremover en forventning om, at hvis man grundlæggende vil ændre på partiets politik, så vender man det lige i gruppen," sagde Marianne Jelved efter mødet. Adressen var ikke til at tage fejl af: Både skatteordfører Poul Erik Christensen, boligordfører Charlotte Fischer og erhvervsordfører Johannes Poulsen har på det seneste været fremme med meldinger, som strider imod den vedtagne radikale politik. Førstnævnte vil have flad skat, Fischer ønsker beskatning af gevinster ved boligsalg, og Johannes Poulsen var højst overraskende parat til at se på den særlige danske sommerhusregel.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu