Nyhed
Læsetid: 1 min.

Bombealarm i Gedser

Indland
12. september 2005

Dansk politi tog ingen chancer, da en anholdt bosnisk mand under afhøringen i Tyskland søndag middag fortalte, at politiet trods en fangst på et kilo sprængstof ikke havde fundet al det sprængstof, han havde forsøgt at smugle med en turistbus på vej fra Sarajevo til Stockholm via Danmark. På det tidspunkt var bussen om bord på færgen til Gedser, og passagererne blev bedt forlade bussen, mens en chauffør kørte den fra færgen. Selv om manden senere trak forklaringen tilbage, gik danske politifolk med bombehunde alligevel systematisk til værks og undersøgte bussen på kryds og tværs. I løbet af eftermiddagen stod det klart, at der ikke var mere sprængstof tilbage i bussen. Det hele var fundet i Tyskland lørdag.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her