Læsetid: 1 min.

Danske soldater var i Pakistan

Indland
28. september 2005

Danske soldater fra Jægerkorpset og Frømandskorpset var inde i Pakistan i forbindelse med krigen i Afghanistan. Forsvarsminister Søren Gade (V) understreger imidlertid i et svar til Enhedslistens forsvarspolitiske ordfører, Frank Aaen, at de danske specialstyrker "har udelukkende gennemført operationer i Afghanistan".

"Forsvarskommandoen har oplyst, at de danske specialstyrker i enkelte tilfælde har opholdt sig på pakistansk område som reserve for operationer, der gennemførtes i Afghanistan, men har ikke gennemført operationer på pakistansk område, da det ville være i modstrid med styrkens mandat," skriver Søren Gade.ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her