Læsetid: 1 min.

Ombudsmand overvejer undersøgelse af Haarder-sag

Indland
27. september 2005

Folketingets ombudsmand, Hans Gammeltoft-Hansen, overvejer at undersøge, om Bertel Haarder som integrationsminister gav positiv særbehandling til 300 udenlandske it-eksperter, som skulle arbejde her i landet for IBM og A.P. Møller. Ombudsmanden oplyser, at han i første omgang afventer et samråd i Folketingets integrationsudvalg med integrationsminister Rikke Hvilshøj om sagen: "Derefter tager jeg stilling til, om jeg vil gå ind i sagen. Men i givet fald bliver det et andet spor end den igangværende undersøgelse af Udlændingestyrelsen, da det er en helt anden myndighed, nemlig Integrationsministeriet, der har været indblandet," siger Hans Gammeltoft-Hansen. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her