Læsetid: 1 min.

S: Regeringen må handle mod kemikalier

7. oktober 2005

Tirsdag stod Anders Fogh Rasmussen på Folketingets talerstol under åbningstalen og sagde, at mængden af farlige kemikalier skal begrænses. Men Socialdemokraterne kritiserer regeringen for at have skåret på samme område de sidste fire år. 'Det er hyklerisk, at statsministeren står og taler om en forstærket indsats over for kemikalier, samtidig med at regeringen ikke har bestilt andet end at skære, siger Pernille Blach Hansen, miljøordfører for S. ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu