Læsetid: 1 min.

Kaotisk fintælling i Vejle

25. november 2005

Der er blevet talt og talt og talt i Vejle, og der skal tælles igen. Efter tre fintællinger på to dage var de tællende lokalpolitikere i Vejle torsdag eftermiddag tæt på selv at gå til tælling. Men de er ikke færdige endnu. På mandag klokken otte skal de på den igen i Vejle. Da torsdagens anden fintælling på samme dag var afsluttet, var det kun en håndfuld stemmer, der gjorde, at Socialdemokraterne beholdt sit 10. mandat, i stedet for at Venstre fik sit ottende. Valgbestyrelsen besluttede derfor, at samtlige cirka 55.600 stemmesedler skal fintælles en gang til. For at tællerne kan nå at komme til kræfter, er den næste fintælling udsat til på mandag, men presseansvarlig i Vejle Kommune Jesper Christiansen tror, det bliver svært at få folk til at stille op igen.

"Det var så kaotisk i dag, at mange af dem nok ikke har den store lyst til at møde op igen på mandag," siger Jesper Christiansen. ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu