Læsetid: 1 min.

Sølv til Information

Indland
9. november 2005

Information blev i går tildelt "sølvmedalje" i konkurrencen "Årets Avisside" på Danske Dagblades Forenings generalforsamling i København.

Den præmierede side, der ses til venstre, er en forside fra den 26. august i år og er lavet af nyhedschef Mette Højbjerg. I begrundelsen for medaljen sagde dommerkomitéens formand, chefredaktør Egon Tøttrup fra Fyens Stiftstidende, blandt andet:

"Information er sluppet særdeles godt fra overgangen til tabloid, og forsiderne har fået nyt og anderledes liv. Her er det videnssamfundet, eller hvor lidt vi satser herpå, der begavet præsenteres med dette røntgenbillede, hvor hjernen jo ikke fylder meget. En spændende og grafisk flot side fra Information."

Der var i alt sendt 201 sider ind til konkurrencen fra 23 aviser. Blandt dem opnåede 15 sider hædrende omtale, mens der blev uddelt fem sølvmedaljer, heraf altså en til Information. Der blev ikke uddelt guldmedaljer.red

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her