Læsetid: 1 min.

Valget i Vejle er uafgjort

Indland
16. november 2005

Ifølge en exit poll, som DR har foretaget, bliver Socialdemokratiet det største parti i Vejle. Det er Børkops hidtidige borgmester, Leif Skov (S), der i den kommende storkommune udfordrer SFs siddende borgmester, Flemming Christensen.

Ifølge DR's exit poll får Socialdemokratiet 26,4 procent af stemmerne mod SF's 21 procent. Men det er tidligere sket, at Flemming Christensen har sikret sig borgmesterstolen ved hjælp af borgerlige stemmer. Denne gang er den lokale Vejlelisten, der ved sidste valg var SF's afgørende støtte, dog raslet ned på kun 2,1 procent af stemmene og hænger dermed ganske yderligt.

"Valget er stadig helt åbent. Der er vel en fifty-fifty chance," sagde Flemming Christensen i en umiddelbar kommentar. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her