Læsetid: 1 min.

Andre aviser mener

LONDON, 4. DEC. - Hvilket parti har arbejdet hårdest for at fremstå snavsefrit og dets ledere hvidere end hvid? De Liberale-Demokrater og Charles K...
Indland
5. december 2005

International Herald Tribune

PARIS, 3. DEC. - Muskulært diplomati er én ting. Men John Bolton har været kun muskler og intet diplomati som USA's FN-ambassadør. Nu truer han med at blokere for hele FN's to-årige budget, hvis ikke hans krav om store reformer bliver imødekommet næsten øjeblikkeligt. Amerikas mest succesrige ambassadører - hvad enten de har tjent republikanske eller demokratiske præsidenter - har vidst, hvordan man har skullet lade amerikansk magt trække af tålmodigt og kyndigt diplomati. Beklageligvis har Bolton ikke formået at drage fordel af deres eksempel.

The Independent

LONDON, 4. DEC. - Den britiske regering har nu et dobbelt ansvar: Efter det har taget den nogen tid at vågne op til sit ansvar må den i ord og handling fordømme brugen af tortur. Udenrigsministeren må undsige de særlige fremgangsmåder, amerikanerne bruger, og han må sige, at USA-fly, der medbringer pågrebne, ikke kan bruge dette land som stop, medmindre de er garanteret torturfri.

The Sunday Times

LONDON, 4. DEC. - Hvilket parti har arbejdet hårdest for at fremstå snavsefrit og dets ledere hvidere end hvid? De Liberale-Demokrater og Charles Kennedy! Tillid er lettere at opnå, jo fjernere man er fra magten. Men selv da har den liberal-demokratiske leder fortmået at samle en masse af den. Fortjener han den?

I dag kan vi rapportere, at mr. Kennedy i de sidste fire år er blevet finansielt understøttet af Paul Church, en velhavende skatteflygtning, og hans hustru.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her