Læsetid: 1 min.

Andre aviser mener

15. JAN. - Minister for teknologi og videnskab, Helge Sander, er blevet taget på fersk gerning i at sige noget fornuftigt. Han har sagt, at en opst...
Indland
16. januar 2006

Berlingske Tidende

15. JAN. –Der er ingen grund til at krænke en religiøs minoritet unødigt. Og nødvendigheden af Jyllands-Postens satire, kunne i høj grad diskuteres. På den anden side kan der i et moderne samfund ikke være tale om at omgærde religiøse følelser med en så udstrakt beskytttelse, at vi reelt skruer tiden tilbage til før Monty Python eller 1800-tallets religionskritik.

International Herald Tribune

14.-15. JAN. – Verden har ikke råd til at ignorere Irans nukleare ambitioner og styrets foragt for diplomati. At det er for nemt at sprede atomvåben-teknologi er et argument for at indføre flere forhindringer – ikke for at give op og håbe på det bedste.
Kina og Rusland bør gå sammen med USA, Storbritannien og Frankrig om at indbringe Irans opførsel for Sikkerhedsrådet og fordømme den som en stadig stigende trussel. Ligefrem tale og et fælles standpunkt er aldrig en dårlig idé, især ikke når det mere almindelige diplomati slår fejl, som det har gjort hidtil.

Politiken

15. JAN. - Minister for teknologi og videnskab, Helge Sander, er blevet taget på fersk gerning i at sige noget fornuftigt. Han har sagt, at en opstramning af kravene til gruppeeksamenen sikkert vil være bedre end et forbud.

Det er så sandt, som det er sagt. Frem for at tromle hen over universiteternes selvbestemmelse og reelt umuliggøre undervisningen på flere af landets videregående uddannelser, ville det være at foretrække at stramme kravene.

Hellere det end at forbyde en eksamensform, som studerende, lektorer og censorer i det daglige finder giver en god platform for at vurdere de studerendes faglige niveau.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her