Læsetid: 1 min.

Mere kritik fra kritiske forfattere

Indland
6. januar 2006

De 12 forfattere, som i december i fællesskab offentligt kritiserede regeringens politik og retorik i forhold til etniske minoriteter, har ikke tænkt sig at stoppe kritikken, selv om statsministeren i sin nytårstale fordømte enhver form for dæmonisering af bestemte befolkningsgrupper. Forfattergruppen besluttede på et møde i går, at den i løbet af januar vil arrangere et offentligt møde under overskriften 'Vi siger fra over for etnisk diskrimination', oplyser gruppens talsmand, Stig Dalager: "Vi har planlagt en række nye initiativer, blandt andet for at gøre opmærksom på, at regeringen fører en politik, som vi på en række punkter finder diskriminerende. Hvis alle danskere for eksempel vidste, hvordan forholdene er i asylcentrene, er jeg sikker på, at mange flere ville sige fra," siger Stig Dalager.ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her