Læsetid: 1 min.

Saudiere vil boykotte danske varer

Indland
21. januar 2006

Indbyggerne i Saudi-Arabien, der huser islams helligste sted, Mekka, opfordres til at boykotte danske varer på grund af sagen om de 12 tegninger af profeten Muhammed, som i efteråret blev trykt i Jyllands-Posten.

Opfordringerne spreder sig via e-mail og sms, skriver den engelsksprogede arabiske avis Arab News, der har forsøgt at ringe til et telefonnummer, som fulgte med en sms-besked. Manden ville ikke identificere sig, men han sagde, at folk opfordres til at boykotte danske varer, indtil Danmark giver en officiel undskyldning. Flere danske eksportvirksomheder siger, at de ikke mærker noget tilnogen boykottes i Mellemøsten. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her