Læsetid: 1 min.

Auken til Aalborg

Indland
10. februar 2006

Mandag udpegede bestyrelsen på Aalborg Universitet tidligere forsknings- og justitsminister, Frank Jensen, til ny formand. Nu har universitet udvidet den socialdemokratiske tilknytning med Svend Auken som adjungeret professor på Institut for Samfundsudvikling og Planlægning.

"Instituttet har haft stor succes med vore internationale uddannelser inden for miljø, energi og byplanlægning. Netop inden for dette område er Svend Auken det helt oplagte valg," siger lektor Henrik Lund.

Svend Auken er uddannet cand.scient.pol ved Århus Universitet, hvor han også har været ansat som lektor. Auken er tildelt titlen perioden den 1. december 2006 til den 31. januar 2011.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her