Læsetid: 1 min.

Møde med Fogh og Arac om mægling via Tyrkiet udskudt

Indland
10. februar 2006

Det socialdemokratiske folketingsmedlem Hüseyin Arac ville i går med statsminister Anders Fogh Rasmussen have drøftet med etableringen af en konference med Danmark og de muslimske lande og med Tyrkiet i rollen som fredsmægler. Det møde om en mulig løsning på Muhammed-konflikten blev dog ikke til noget. Ifølge Statsministeriet er mødet udskudt til en senere lejlighed, idet 'internationale samtaler kom i vejen'. Ifølge Ritzaus oplysninger er Anders Fogh slet ikke blevet præsenteret for det forslag, som Arac gerne ville have drøftet med ham. Arac lancerede ideen i et interview med tyrkisk tv.ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her