Læsetid: 1 min.

SDU opretter nyt Center for Velfærds-forskning

Indland
13. februar 2006

Velfærdsstaten er under pres, blandt andet fordi det danske samfund står over for en lang række demografiske forandringer, der påvirker økonomiske og sociale forhold. Det kræver ny ekspertviden og forskning, mener Syddansk Universitet, der etablerer et nyt Center for Velfærdsstatsforskning. I spidsen står professor Jørn Henrik Petersen, Institut for Statskundskab ved SDU, hvor centret er forankret. Centret tæller desuden professor Asbjørn Sonne Nørgaard, Aarhus Universitet, adjunkt Michael Baggesen Klitgaard og lektor Klaus Petersen. Professor Nina Smith er adjungeret professor ved centret. Desuden er det tanken, at en række eksternt finansierede ph.d.-studerende skal tilknyttes centret og afdække nye problemstillinger.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her