Læsetid: 1 min.

Grønt lys til heldagsskoler

Indland
21. marts 2006

Eleverne på tre århusianske folkeskoler kan se frem til længere skoledage, når de møder efter sommerferien. Århus Kommune har nemlig fået undervisningsminister Bertel Haarders (V) accept til at lave forsøg med heldagsskoler. De tre skoler har det til fælles, at mindst tre ud af fire elever er tosprogede.

"Med heldagsskolen hjælper vi de tosprogede børn og unge til et styrket fagligt og sprogligt niveau, så de, på lige fod med andre børn, er rustede til at klare sig godt i uddannelsessystemet," forklarer børn- og ungerådmand Louise Gade (V).

Alle elever på de tre skoler skal fremover gå i skole fra 8-16, og de ekstra skoletimer skal bruges til mere undervisning i både boglige og kreative fag. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her