Læsetid: 1 min.

Udsmidningsdom bliver anket

Indland
8. april 2006

Hele sagskomplekset om udsmidning af familier fra Gellerupparken ved Århus vil blive anket til Vestre Landsret. Det skønner advokat Niels Schou, forsvarer for en familie, der blev dømt til at flytte. Han mangler endnu at afklare sagen endeligt med den enlige moder med syv børn, hvis hjemmeboende kriminelle søn var årsag til dommen. Advokaten mener, at heller ikke Brabrand Boligforening kan leve med, at to andre familier fik lov af boligretten til at blive i Gellerupparken i kraft af, at deres problemskabende sønner ikke bor hjemme. To lignende sager venter en afgørelse i april, og her må boligforeningen nu på baggrund af torsdagens dom også regne med at tabe sagen på grund af lignende omstændigheder. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her