Læsetid: 1 min.

Ny sygehusstruktur koster dyrt

17. maj 2006

En helt ny sygehusstruktur, nye hospitaler, nyt udstyr og nye behandlinger. Det kommer til at koste.

De fem nye regioner vil have mindst 3,5 milliarder kroner ekstra til sygehusene næste år plus minimum fire milliarder kroner at bygge nyt for hvert år i de kommende år. Plus det løse til blandt andet ny og mere medicin bliver regionernes samlede forventning til næste års økonomi otte milliarder kroner mere end i år.

I næste uge mødes regeringen med Danske Regioner til den første konkrete snak om næste år. Formanden for Danske Regioner, regionsformand for Region Midtjylland, Bent Hansen (S), forudser lange og vanskelige forhandlinger, og gør det med udtrykket:

"Det bliver en kold sommer med mange myg." ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu