Læsetid: 1 min.

ANDRE AVISER MENER

BEIJING, 23. juni - Den verdensberømte videnskabsmand Stephen Hawkings tilstedeværelser ved den Intenrnationale Konference om Strenge-teori 2006 i ...
29. juni 2006

Berliner Zeitung

BERLIN, 28. juni - De italienske vælgeres nej til øge premierministerens og regionernes indflydelse på bekostning af parlamentets repræsenterer et alvorligt tilbageslag for centrumhøjreoppositionen. Den tabte folkeafstemning er tredje chokbølge, der rammer centrumhøjre-koalitionen inden for to en halv måned, efter to tabte valg.

At nej-stemmerne var i klart overtal selv i hans egen Milano-højborg var det værst tænkelige varsel for Berlusconis fremtidsudsigter som fortsat leder af Italiens centrumhøjre. Tiden synes virkelig at være inde til lettet at udbryde: Ciao Silvio.

Le Nouvel Observateur

PARIS, 28. juni - Efter mandagens tv-interview må det stå klart for enhver, at præsident Jacques Chirac kun er præsident af navn og ikke af gavn og intet som helst har forstået af situationen i Frankrig. For længst har det stået klart, at han ikke længere fremstår som borgerlig samlingsfigur, men er i dag en mand helt uden tyngde Politisk er Jacques Chirac helt færdig. Han er gammel, fysisk affældig og frem for alt, ekstremt upopulær: Franskmændene ønsker ikke længere at have noget gøre med ham.

Ungdommens Dagblad

BEIJING, 23. juni - Den verdensberømte videnskabsmand Stephen Hawkings tilstedeværelser ved den Intenrnationale Konference om Strenge-teori 2006 i Kinas hovedstad blev et enormt tilløbsstykke. Hundredvis af studerende valfartede til konferencecenteret for at opleve den store mand i levende live. Den 64-årige Hawking betegnede sig selv som "...optimistisk, romantisk og stædig af natur." Han sagde videre:"Skønt min krop ikke er fri, er min ånd i stand til at flyve igennem sorte huller, ru og tid. Adspurgt om, hvad han syntes bedst om ved Kina, svarede han:"Maden, kulturen og kvinderne."

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu