Læsetid: 1 min.

Forbud gælder kun for lastbiler

Indland
21. juni 2006

Personbiler med campingsvogn eller trailer slipper måske for overhalingsforbud på motorveje. Transportminister Flemming Hansen (K) vil udvide forbuddet mod lastbilers overhalinger på motorveje. Men i modsætning til det gældende forbud friholdes busser og biler under 3.500 kg med påhængsvogn fra forbuddet. Ministeren har bedt Vejdirektoratet og politiet undersøge, hvordan det kan lade sig gøre at forbyde det stærkt stigende antal lastbiler i at overhale på fortrinsvis tosporede motorveje. I 2003 blev der indført overhalingsforbud på en lang række strækninger for lastbiler.ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her