Læsetid: 1 min.

Kalender

Indland
19. juni 2006

Mandag den 19. juni til torsdag den 22. juni: Kl. 9.00-13.00, Aalborg Universitet, Center for Sprog, Kommunikation og Psykologi afholder 22. Skandinaviske Sprogkonference. På talerlisten er professor Howard Lasnik, University of Maryland, USA, professor Kim Plunkett, Oxford University, England. Flere informationer på http://www.cfl.hum.aau.dk/SCL22.html

Tirsdag den 20. juni kl. 13.00-17.00: Roskilde Universitetscenter, Auditoriet bygning 25.2, Konference om Kompetence og regionalt ansvar - regionen og RUC. Der er blandt andet oplæg af administrerende direktør Jens Andersen, Region Sjælland, chefkonsulent Thomas Numann fra kommunekontaktrådet for Sjælland og rektor for RUC, Poul Holm. Sidstnævnte taler om universitetets regionale ansvar og strategi.

Tirsdag den 20. juni kl. 14.00-17.00: Amternes Hus, Dampfærgevej 22, 21 København Ø Ph.d.-forsvar af Pia Kürstein Kjellberg, Aalborg Universitet, Institut for Sociologi. Ph.d.'en har titlen 'Klinisk Praksisvariation og Kliniske Retningslinjer - i sociologisk nyinstitutionelt perspektiv'.

Fredag den 23. juni kl. 10.00-12.00: Syddansk Universitet, Campus Sønderborg, Kløvermarkhallen: Dimission 2006.

Campus Sønderborg afholder sin årlige store fællesdimission med prorektor Bjarne Graabech Sørensen som konferencier. Årets festtaler er Siegfried Matlok - redaktør på Der Nordschleswiger og musikken leveres af ensemblet Slagkraft fra Sønderjyllands Symfoniorkester.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her