Læsetid: 1 min.

Læsernes reaktioner

Informations læsere er bestemt ikke enige om, hvad konflikten i Mellemøsten skyldes - og hvem der har skylden for den nuværende krig. Her et udpluk fra den livlige debat på informations hjemmeside:
Indland
25. juli 2006

Daniel Elkjær, studerende, København:Det kan ikke passe, at Israel kan tillade sig at ødelægge Libanons infrastruktur samt dræbe dets indbyggere for at beskytte sig selv mod en trussel som det libanesiske folk ikke har nogen kontrol over.

Rasmus Sonderriis, altmuligmand, Santiago de Chile: Hvad der ikke blot forarger men undrer mig dybt, er hvor lang snor Israel får af USA...Hvis Israel var gået ind for at straffe Hizbollah, havde det givet mening, men nu smadres istedet det naboland, med allerbedste forudsætninger for at leve fredeligt med Israel og fremme Vestens interesser.

Kurt, Fredericia:Den første reaktion efter Hizbollas terrorisme burde naturligvis have været, at FN og EU straks havde krævet at Libanon tog hold om deres terrorister og at Hizbollah straks skulle trække sig tilbage. Christian Nielsen, lærer, SkælskørIsrael kommer formodentlig til at se i øjnene, at deres nuværende fremfærd vil vise sig at være årtiets mest effektive hvervekampagne for Hezbollah og lignende organisationer.

Jonas Pedersen, Studerende, BerlinLige så tosset det er at betegne enhver krigshandling som 'krig mod terror', er det tosset at støtte en terrorgruppe, der ikke har anden agenda, end at slå jøder (ikke engang israelere - nej, jøder, som man gjorde det bl.a. i Argentina, gudhjælpemig, i det sidste årti) ihjel.

Jørgen Tryggestad, Århus:"Hvor er den danske regerings klare fordømmelse af denne israelske berserkergang? Den der tier, samtykker, ik?"

Giv din mening til kende på:www.information.dk

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her