Læsetid: 1 min.

Kalender

23. oktober 2006

* Mandag den 23. oktober, kl. 19.00-20.45: Syddansk Universitet, Odense, lokale U47: Mellemøsten efter Muhammedtegningerne. Medarbejdere fra Center for Mellemøststudier vil dels præsentere nogle analyser af, hvad der egentlig foregik, dels vil perspektiverne i sagen blive diskuteret – i international, mellemøstlig og lokal dansk sammenhæng.

* Mandag den 23. oktober kl. 19.30: Videnskabernes Selskabs hus, H.C. Andersens Boulevard 35: Naturopfattelse i maleriet. Foredrag af professor, dr.phil. Jacob Wamberg. Gratis adgangskort kan fås via hjemmesiden www.royalacademy.dk.

* Tirsdag den 24. oktober, kl. 14.00: RUC, bygning 15: Journalist Dina Yafasova vil fortælle om den censur, overvågning og daglige trusler, hun levede med i Usbekistan. Og om hvad det vil sige at komme til Danmark som flygtning – som asylansøger i Sandholmlejren. Betragtes enhver asylansøger som en potentiel svindler og bedrager i Danmark? Dina Yafasova er født 1971, er journalist fra Tasjenkt Statsuniversitet,
Usbekistan, og forfatter til den nyligt udkomne bog Dagbog fra Sandholm.

* Onsdag den 25. oktober, kl. 19.15-21.00: Københavns Universitet, afdeling for Asienstudier: De Fire Transformerende Erkendelser. Acharya Lama Dorje fra Bhutan giver en introduktion til Tibetansk Buddhisme.
Forelæsningen er på tibetansk, men bliver oversat til dansk.

* Torsdag den 26. oktober, kl. 15.15-16.30: Copenhagen Business School, lokale 1V.089: Mexico i dag. Mexicos ambassadør i Danmark, Martha Bárcena Coqui, holder forelæsning om de seneste års politiske og økonomiske udvikling i Mexico, samt Mexicos plads i den globaliserede verden.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu