Læsetid: 1 min.

KALENDER

13. november 2006

* Mandag den 13. november, kl. 13: Københavns Universitet Øster Farimagsgade 5 A, sal 1.1.18: Ph.d. forsvar i sociologi. Cand. mag. Christian Stenbak Larsen forsvarer sin afhandling med titlen: ’Italesættelser af økologisk mad’

* Mandag den 13. november, kl. 19.00-20.45: Syddansk Universitet, Odense: Foredrag: Islamisme på den arabiske halvø – mellem global jihad og nationale reformer. Ved Ph.D.-stipendiat Søren Hove, Syddansk Universitet. Sidste forelæsning i en række af 5 om Danmark og verden efter tegningesagen.

* Tirsdag den 14. november, kl. 13-17: Danmarks Pædagogiske Universitet, Tuborgvej 164, København NV, lokale D174: Offentligt seminar om dannelsesperspektiver. Oplæg ved Peter Kemp, DPU, Henrik Kaare Nielsen, Aarhus Universitet, og Lars Qvortrup, SDU. I de senere år er dannelsesbegrebet blevet re-aktualiseret i den pædagogiske diskurs. Seminaret vil fokusere på tre vidt forskellige dannelsesperspektiver – et verdensborgerperspektiv, et kritisk-teoretisk perspektiv og et operativt konstruktivistisk.

* Onsdag den 15. november, kl. 13.30-15.30: Copenhagen Business School, Dalgas Have 15, Frederiksberg, lokale: 1V.071.: USA efter midtvejsvalget, paneldebat med oplæg fra John C. Fortier fra American Enterprise Institute for Public Policy Research i Washington DC, Peter Kurrild-Klitgaard, professor ved Institut for Statskundskab ved KU, og Edward Ashbee, Center for the Study of the Americas, CBS. Debat som spørgsmål som: Hvad bliver konsekvenserne af midtvejsvalget? Hvem forventes at stille op til præsidentvalget i 2008? Hvilke chancer har de? Niels Bjerre-Poulsen, CBS, er ordstyrer.

* Torsdag den 16. november, kl. 14: RUC, bygning P8 (appendix på bygning 3): Foredrag: Da Vinci mysteriet, Judas-evangeliet og den gnostiske kristendom – hvad er sandhed, hvad er konspiration? Teolog og filmkritiker Jes Nysten gennemgår og analyserer Da Vinci Mysteriets påstande, bl.a. ved at inddrage Det Ny Testamentes evangelier og de to såkaldt gnostiske evangelier: Maria Magdalene evangeliet og Judas evangeliet.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu