Note
Læsetid: 1 min.

Mit politiske forbillede

Indland
27. juni 2007

"Anders Andersen (tidligere Venstreminister, som forlod politik i 1987 efter at have været både økonomi- og finansminister. Døde i 2006.) Som type betegnet har jeg altid været meget begejstret for ham. Han var en person, for hvem et ord var et ord, og som kæmpede sine kampe. Men hvis han havde tabt et politisk slagsmål - som han gjorde, da Uffe Ellemann-Jensen i 1984 blev V-formand i stedet for Ivar Hansen - indrettede han sig efter det og forsøgte ikke at spænde ben. Det har jeg altid betragtet som en fin indstilling i politik."

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her