Note
Læsetid: 1 min.

Nye giftfund i plantage truer politisk aftale

Indland
12. juli 2007

Fund af kviksølv i giftdepotet Kærgaard Plantage ved den jyske vestkyst kan spænde ben for en netop indgået politisk aftale, der ellers for første gang tager fat på en oprydning. Aftalen indgik regeringen for få måneder siden med Region Syddanmark. "Det er chokerende, hvis forureningen viser sig at være endnu værre, end vi troede. Er der fare for menneskers sundhed, så der skal gribes ind endnu hurtigere end planlagt. Sker det, må vi naturligvis drøfte om forudsætningerne for aftalen med Region Syddanmark har ændret sig," siger formanden for tingets miljøudvalg, Christian Wedell-Neergaard (K).

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her