Note
Læsetid: 1 min.

Senatorer til Grønland

Indland
30. juli 2007

Smeltende gletsjere og en indlandsis mærket af klimaforandringer gjorde i løbet af weekenden kæmpe indtryk på 10 amerikanske senatorer. Miljøminister Connie Hedegaard (K) var vært under besøget i Grønland, der blandt andet bød på sejlture og udflugter. Senatorerne skulle se, hvor hurtigt indlandsisen smelter ved Illussat (Jakobshavn). Hedegaard er ikke i tvivl om, at turene på Isfjorden har givet de amerikanske politikere noget at tænke over.

"Om det så får betydning for, hvad der sker med klimapolitikken i USA er en helt anden sag," siger ministeren via telefon fra Grønland.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her