Note
Læsetid: 1 min.

50 nynazister marcherer i Kolding

Indland
17. august 2007

Nynazister demonstrerer på lørdag i Kolding for at mindes nazisten Rudolf Hess. PET er opmærksom på, at det kan føre til uroligheder. Når 50 nynazister mødes i Kolding på lørdag for at mindes nazisten Rudolf Hess, har de PET's opmærksomhed. Nazisterne vil marchere gennem byen for at markere dødsdagen for Hess, som var Hitlers stedfortræder og nazist til sin død. Men politiet forsøger allerede nu at styre marchen. En gruppe venstrefløjsaktivister har meddelt, at de vil moddemonstrere på fredelig vis. Deres talsmand siger, at de regner med flere end 100 deltagere.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her