Note
Læsetid: 1 min.

Flere hjemløse fodboldspillere forsvundet

Indland
6. august 2007

Efter finalen i VM i fodbold for hjemløse lørdag er ni af spillerne forsvundet. I forvejen manglede seks, så i alt 15 fodboldspillere nu er forsvundet. Spillernes visum til Danmark er udløbet, hvilket betyder, at sagen nu overgår til politiet, oplyser Socialministeriet.

Arrangørerne bag turneringen overvejer at udelukke de pågældende lande, hvor afhopperne kommer fra, fra næste verdensmesterskab, der spilles i Melbourne, Australien. Det drejer sig om i alt syv spillere fra Burundi, tre fra Cameroun, fire fra Liberia og en afghaner.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her