Note
Læsetid: 1 min.

Fogh: Intet problem med minister-aktier

Indland
16. august 2007

Der er ingen regler, der forbyder ministre at have aktier i bestemte firmaer, men: "Ministre bør (...) være særligt opmærksomme på at sikre den almindelige tillid til, at ministrenes embedsførelse ikke påvirkes af usaglige hensyn," sådan lød i går Anders Fogh Rasmussens svar på et spørgsmål fra Enhedslisten. Sagen drejer sig om transport- og energiminister Flemming Hansens aktier i selskaber som Siemens, der er en af verdens største aktører på jernbaneområdet, og Deutsche Post. Efter medieomtalen afhændede trafikministren sine aktier.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her