Læsetid: 1 min.

FOLK

Indland
28. august 2007

ved Kristian Villesen

Peter Mygind

Børn fra Mimersgadekvarteret på Nørrebro udstiller i dag på Galleri Hamlet i Hamletsgade en række forskellige kunstværker, de selv har skabt med udgangspunkt i deres hverdag. Peter Mygind er involveret.

Konsulenter

Det er oppe i tiden med visioner og fremtidsplaner, og i dag vil FC Nordsjælland i Farum Park præsentere "sin nye strategi for fremtiden". Eksperter vurderer, at klubben gerne vil vinde mange fodboldkampe i de kommende år. Og helst ikke tabe så mange.

Religiøse

På et møde i Viborg Domkirkes Sognegård drøftes problemet med mandlige præster, der er så meget imod kvinders besiddelse af præsteembedet, at de "ikke vil give hånd til kvindelige præster ved ordinationer". Det må være en fejl. Det er jo muslimerne, der ikke vil give hånd.

Ældre

Ældrerådet i Thisted vil indføre frostmad til de ældre, der får leveret mad fra kommunen. Men det er mange ældre utilfredse med, da de ikke ønsker at opvarme maden selv. I dag træffer byrådet i Thisted den svære beslutning for eller imod frostmad.

Politikere

Det tyrkiske parlament holder sidste runde af afstemningen om landets præsident. Premierminister Tayyip Erdogan opfordrede i sidste uge tyrkere til at forlade landet, hvis de ikke bryder sig om AKP's præsidentkandidat, Abdullah Gül. Det har vakt en del kritik.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her