Note
Læsetid: 1 min.

Ghetto rives ned

Indland
21. august 2007

Egedalsvænge i Kokkedal nord for København har ofte været i medierne på grund af problemer med unge kriminelle. Men nu skal det være slut, mener socialminister Eva Kjer Hansen (V). Hun har godkendt, at 43 boliger i Egedalsvænge rives ned, og at der i stedet bliver opført 59 ældreboliger. "Der sker dermed en styrkelse af beboersammensætningen til glæde for alle," skriver Eva Kjer Hansen i en pressemeddelelse. Direktør i Boligforeningernes Landsforening, Gert Nielsen, kritiserer Eva Kjer Hansen for at give et forkert billede af baggrunden for beslutningen. Han mener ikke, at kriminalitet er skylden til nedrivningen. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her