Læsetid: 1 min.

Nazileder fængslet for vold mod politi

20. august 2007

Den danske nazileder, Jonni Hansen, beskylder politiet for, at lørdagens demonstration i Kolding kom helt ud af kontrol, fordi den store politistyrke ikke hindrede moddemonstranter i at kaste sten og æg mod nazisterne, som derfor måtte forsvare sig.

Det forklarede han i et grundlovsforhør i går i Kolding, men dommer Charlotte Schrøder fandt på baggrund af vidneudsagn fra flere politifolk, at nazilederen står til mindst 60 dages fængsel for vold mod en af politiets gruppeledere.

På den baggrund blev Jonni Hansen fængslet for ti dage.

ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu