Læsetid: 1 min.

I praktik som studerende

20. august 2007

Studiemiljø, læserytme, sociale aktiviteter og selve det at studere kan ikke beskrives, det skal opleves. Derfor inviterer Aarhus Universitet kommende studerende inden for murene i tre dage i slutningen af oktober. Her kan man prøve at gå til forelæsninger og være med til holdundervisning sammen med de cirka 34.000 studerende og 9.000 ansatte, der dagligt er med til at sætte deres præg på universitetets liv. Undervejs vil de studerende in spe få mulighed for at stille spørgsmål til både studerende, undervisere og studievejledere. Der er åbnet for tilmelding, og ansøgningsfristen er fredag den 14. september.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu