Note
Læsetid: 0 min.

Antireligiøst netværk stiftet

Indland
21. september 2007

Et nystiftet antireligiøst netværk i Enhedslisten har på ny antændt partiets interne strid om opstillingen af den muslimske Asmaa Abdol-Hamid som folketingskandidat. Anti-Religiøst Netværk arbejder således for, at partiet bliver ateistisk og derfor ikke opstiller religiøse mennesker til tillidsposter. Selv om netværket blev stiftet i kølvandet på Liste Ø's beslutning om at opstille Asmaa Abdol-Hamid, så understreger folketingskandidat Pia Boisen, som er medlem af netværket, dog, at der ikke er tale om et anti-Asmaa netværk.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

smed henne ud af partiet. ikke nok i sin tid dem der fåreslår det henne de skal også samme henne smides ud.Den naivetet tager livet af mig. jeg ved hvad hvad jeg snakker om. hvis vi giver en lille fingrer så tager de hele armen.vores rækker ikke skal giftets af så nogen lattelig mennesker.hun må finde nogen der kan manipuleres nemmere.ikke hos os.hilsen Osman