Læsetid: 1 min.

Folkeskolelærere på universitetet

7. september 2007

På Syddansk Universitet (SDU) er 24 folkeskolelærere i fuld gang med at udvikle en uddannelse, der skal styrke interessen for naturfag i folkeskolen og skabe mere samarbejde mellem folkeskolen og universitetet. Lærerne er en del af et pilotprojekt ved navn Fremtidens Naturfaglige Lærere, som skal danne baggrund for en ny masteruddannelse for folkeskolelærere. SDU håber at kunne udbyde uddannelsen allerede næste år, og den vil i givet fald være et af de første bud på en forskningsbaseret videreuddannelse for folkeskolelærere. lila

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu