Læsetid: 1 min.

Fredagsbar - nu med sport

7. september 2007

Danmarks største Fredagsbar vender tilbage til Universitetsparken i Århus. Denne gang med indlagte ølspil. Som noget nyt er De Studerendes Råd og Laug og Aarhus Universitets-Sport gået sammen om at fejre det nye studieår. Formålet med Danmarks Største Fredagsbar er ligesom i foråret at skabe et arrangement, hvor alle studerende i Århus kan mødes på tværs af studieretninger til en kold fadøl, god musik og måske en omgang pilates. Udover at stifte bekendtskab med de århusianske fredagsbarer kan de studerende få lov til at dyste med hinanden i blandt andet SingStar og salsa. lila

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu