Læsetid: 1 min.

Nazileder tiltalt for vold mod politiet

22. september 2007

Adskillige slag mod en politikommissær. Det tiltales den danske nazileder Jonni Hansen for, efter at han den 18. august under en demonstration i Kolding kom i karambolage med en af politiets gruppeledere. Den varetægtsfængslede nazist risikerer 60 dages fængsel. Jonni Hansen har selv forklaret, at det var politiets egen skyld, og at der ikke var tale om vold. Under grundlovsforhøret i august forklarede han, at han var blevet ophidset, da en hollændervogn var meget tæt på at køre ham ned bagfra. Flere betjente har forklaret, at de så Jonni Hansen slå gruppelederen. ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu