Note
Læsetid: 1 min.

Novo Nordisk kåret

Indland
13. september 2007

Dow Jones har kåret Novo Nordisk som den mest bæredygtige virksomhed inden for sundhedspleje, skriver Børsen. »Novo Nordisk er den førende virksomhed i den farmaceutiske industri målt på bæredygtighed.
Bæredygtighed er en integreret del af virksomhedens strategi og forretningsorganisation,« konkluder analysen fra Dow Jones Sustainability Index.
Novozymes har fået en andenplads inden for kategorien Industrials, efterfulgt af Vestas Wind Systems på tredjepladsen. De tre selskaber er de eneste danske på listen over de 100 mest bæredygtige firmaer i verden.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her