Note
Læsetid: 1 min.

En person dræbes i trafik hver dag

Indland
4. september 2007

93 mennesker døde i trafikken i årets første kvartal. Det betyder, at i gennemsnit mistede et mennesker livet i trafikken hver eneste dag i årets første tre måneder, viser tal fra Vejdirektoratet. Man skal helt tilbage til 2001, før årets første kvartal kostede flere dræbte, fremgår det af statistikken. Langt flere cyklister er blevet ofre i dødsulykkerne. 11 cyklister blev dræbt i årets første tre måneder, mens der i samme periode sidste år "kun" var tale om to. Og tilsyneladende fortsætter denne tendens. I går blev således to cyklister dræbt ved ulykker i henholdsvis Nakskov og København.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her