Note
Læsetid: 1 min.

Regeringen: Vi lyver ikke om tilbagetrækning

Indland
12. september 2007

Regeringen afviser at lyve om årsagen til tilbagetrækningen af den danske bataljon i Irak. Udenrigsminister Per Stig Møller (K) kan således ikke genkende oplysninger fra den irakiske vice-udenrigsminister Labeed M. Abbawi, som har fortalt, at det var den danske regering, der henvendte sig til irakerne med ønske om at trække styrkerne hjem.

"Den danske regering får omkring den 1. december at vide fra den irakiske premierminister, Nuri al-Maliki, og udenrigsminister Hoshiyar Zebari, at de agter at overtage sikkerheden i Irak - og de har forventning om at overtage det i vores område i 2007," sagde Per Stig Møller i går.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her